Soek vir 'n resep

Gebruik die soekenjin (bo) of die alfabetiese gidse (onder) om te soek vir resepte of ander inligting.Kookterme / Woordelys | Wenke en Advies | Resepteboeke | Oondtemperature | Mate en gewigte | Gram per 250 ml / 1 koppie | Pangroottes | Basiese kombuisgereedskap | Wynwoordeboek | Die spens | Beesvleissnitte en gaarmaakmetodes

7/11/2018

Vrystaat Biltongfees 2018

Biltong, vye en bloukaas, romerige biltongsop, varsgebakte brood of dalk ’n biltong potjie.

Kuier vanaf 27 tot 29 Julie 2018 by die Rambler’s-klub in Bloemfontein vir ’n lekker fees. Kos, demonstrasies, vermaak, lekker kuier en vele meer.

die amptelike webtuiste

1 comment :

 1. GOEIE DAG
  KAN EK ASB MEER INLIGTING KRY OOR U FEES. EK HET N BILTONG STALLETJIE EN WIL GRAAG AANSOEK DOEN OM DAAR UIT TE STAL.
  EK SAL DIT BAIE WAARDEUR AS U MY KAN LAAT WEET.
  MY EPOS IS bassonelize0@gmail.com
  BAIE DANKIE
  ELIZE BASSON

  ReplyDelete